divendres, 28 de novembre del 2008

Nova Equipació 2009

Després de haber rebut les subvencions de la Generalitat Valenciana, ja van a començar a fer-nos les equipacions... JA ERA HORA!!!
ressaca btt - canals

dilluns, 24 de novembre del 2008

Eixida Diumenge 23/novembre/2008 **Sellent**

ESPECTACULAR!!!
Erem 8 ressaqueros per a fer la ruta marcada per a hui, una ruta canyera amb molta trialera, senda, camins sense asfalt i sobre tot FANG, MOLT DE FANG!!!
Els 8 que l'hem pogut disfrutar hem sigut Javi C, Ricardo, Toni, Miguel, Carrillo, Victor, Javi i Andrés...

Pensaveu que esta ruta no seria massa forta, eh? pues no, degut al fang i l'aigua que s'hem trobat pel camí han fet que siga una ruta forta, a pesar de tindre sols 30Km. Podria dir que s'hem cansat lo just i hem disfrutat el maxim. Dic açò, per que es ben sabut que a tots ens agrada enfangar-se, banyar-se i fer el "asco" de quan en quan, així que hui ens a tocat a nosaltres. Hem tingut que travessar el riu Sellent per dos vegades amb l'aigua pels genolls, hem anat per sendes, que en estiu estan bé, però ara estaven enfangades i trencades per les ultimes pluges.
No hem tingut cap contratemps, sols Carrillo que ha volat per damunt de la bici, quan estàvem fent la senda des d'Estubeny a Sellent.
En Sellent hem esmorzat i després hem tornat a Canals per la Font del Pinar, fantàstica tornada a casa, molt millor que per la carretera.
Ací deixe un vídeo d'un dels moments que hem travessat el riu Sellent. La resta de vídeos i fotos les teniu en l'album del costat.

ressaca btt - canals

dimarts, 18 de novembre del 2008

Eixida Diumenge 16/novembre/2008 **Pla de Corrals**

Hui era un dia que ningú volia que arribara. Hui era el dia d'anar a Pla de Corrals. Hui era el dia que teníem d'haver quedat a les 8:00 del matí i no a les 8:30. Hui era el dia que anàvem a fer la ruta mes llarga de les programades. Hui era el dia...
Pues si, hui era el dia que jo em vaig sorpendre, al contrari del que pensava erem 9 bikers, Ricardo, Emilio, Dani, Javi C, Carlos, Javi G, José, Ramiro i Andrés...

Quina meravella, EREM 9 GUERRERS PER A ARRIVAR FINS A "PLA DE CORRALS"!!!
Com era la primera vegada que anàvem a fer esta ruta, vam decidir fer-la lo mes ràpid possible, així que vam canviar un poc el recorregut, no vam anar per "La Quintana" i "La Cova Negra", i vam anar pel port de l'Olleria fins a Bellús i des d'ací fins a Beniganim i Quatretonda però sempre agafant camins asfaltats. Esta decisió va fer que Ramiro anara a fer una altra ruta diferent ell sols, després de tant de temps sense agarrar la bici no volia cremar-se amb una ruta llarga i desconeguda.
Bé, pues a les 10:15 ja estàvem en Quatretonda, el que vol dir que el ritme era alt, i tant alt, perquè jo estava ofegat, sols vam parar un minut dalt del port de l'Olleria i en els stops que trobàvem pel camí.
Mentre esmorzàvem en Quatretonda, la penya no sabia que fer, si muntar a Pla de Corrals o tornar cap a Benigànim, Bellús, Xàtiva, etc... gràcies que vam decidir muntar a Pla de Corrals, per que vam poder disfrutar d'un paisatge fantàstic. La muntada son uns 3 Km i no té massa atractiu, però la baixada són 7 Km per pista forestal i entre pins, ESPECTACULAR!!!, EMOCIONANT!!!, DIVERTIDA!!!...
Esta baixada ens porta fins al mateix poble de Pla de Corrals, on no em pogut vorer més que el carrer principal, que es per on passem. Des d'ací, pels caminals, fins a Barxeta, després Llocnou i des d'ací fins a Xàtiva i Canals. El camí previst per a la tornada era per Genovés, però, un altra vegada serà.
A Canals arribàvem cap a la 1 del migdia amb 61 Km en les cames.
La propera vegada que fem esta ruta eixirem abans i anirem més tranquilets, val tios?
Crec que tots estàvem molt satisfets d'haver fet esta ruta sense cap contratemps i amb poc de temps. Ara ja no tindrem por de tornar-la a fer.
Ací vos deixe un video, es la baixada cap a Plà de Corrals.

ressaca btt - canals

dimarts, 11 de novembre del 2008

Eixida Diumenge 09/novembre/2008 **El Bosquet**

Hui erem 11 bikers amb moltes ganes d'eixir a enfangar-se, així que a les 8,30 en punt estàvem en "La Lloca". Els que vam eixir som, Carlos, Emilio, Dani, Javi C, Javi G, José, Ricardo, Victor, Carrillo, Ricardo (penya El Bac) i Andrés... Al principi i pel camí de Mangay el ritme era prou alt (30Km/h), vam pensar que com l'etapa era llarga quan antes arribàrem a Moixent millor, fins que algú va dir "aneu a fer la mà" i el ritme es va baixar fins que ja podíem estar xarrant i contant-se acudits. Personalment m'agrada més este últim ritme.
Arribem a Moixent no sense abans perdre's pel camí i haver de travessar bancals de tarongers, oliveres i fins i tot el riu, que per a la temperatura que feia no agradava massa banyar-se els peus, però no hi havia mes remei després de que jo havera fet de GPS durant una estona.
De Moixent fins al Bosquet, i d'ací fins a les antenes per a poder baixar per la "trialera" espectacular que ens porta una altra vegada a Moixent, on carreguem forces fent un bon esmorzar. Ens el mereixíem, ja portàvem 32Km. Ricardo i Carlos van tornar a Canals, no podien quedar-se a esmorzar, compromisos familiars.
Després d'esmorzar, ja sabeu el que passa sempre que vinguem des de Moixent o Vallada, no?, una carrera de velocitat, com si el primer que arribara anara a guanyar "Le Tour de France", són 20 Km a 180 pulsacions, espectacular per als que decideixen fer-la a eixe ritme. Bé, els primers en arribar van ser els dos Javis.
Esta vegada Emilio i jo no vam entrar en la "carrera", així que vam arribar una estona mes tard que la resta al llavador d'Alfonso. Des d'ací tots a casa.
Per cert no van ser 47Km com està marcat en el calendari, si no 52Km...
ressaca btt - canals