dimecres, 27 d’octubre del 2010

EQUIPACIÓ RESSACA BTT 2011

Ací tenim l'equipació d'estiu per al proper any 2011. El disseny es d'Armani exclusiu per a ressaca btt. Continuem amb el verd, el color corporatiu de la penya. Per a incloure publicitat parleu amb el presi. El preu del maillot i el culotte es de 81€.
Aneu dient en el llibre de visites o per e-mail el nom i la talla. Col·locarem una llista en la columna de la dreta. Tenim 15 dies.


diumenge, 24 d’octubre del 2010

Diumenge 24/octubre/2010 - SENDA EL PORTALET

Hui eren 10 ressaqueros per a fer la senda El Portalet, Emilio, Javi, Vicent, Carlos Vicent G, Javi C, Javi G, Paco, Ximo i Andrés. Eixida tots junts fins arribar a les primeres rampes del port de l'Olleria on ja cadascú es va posar al seu ritme, sent el primer en arribar dalt Paco, seguit de Ximo i Vicent.
S'introduim per la senda del portalet, es espectacular tant per la tecnicitat com per les meravelloses vistes, però gràcies a les motos ara sols es ciclable en un 70% (mes o menys). Es una llàstima.


Una vegada en el gaseoducte la ruta ja continua per camins forestals fins a Aielo de Malferit. Ací vam esmorzar en el bar de la gasolinera Gasaqui, un altre bar que no tornarem. Després d'esmorzar, com sols teníem 15Km, vam decidir anar pels caminals de l'Olleria fins a Bellús i des de ací a Xàtiva i després a Canals. Després d'esmorzar van ser 35Km mes amb un ritme molt alt, d'eixos que el deixa les cames adormides, ESPECTACULAR!!!, en 1,5 hores estàvem en casa. L'arribada va ser per a Javi G seguit d'Andrés i Paco.
El proper diumenge, mes i millor. Els camins de La Solana.

ressaca btt - canals