diumenge, 25 de setembre del 2011

Etapa 1: La Quintana - Bellús

Primera eixida. Estrena de la temporada i estrena de la competició per equips. Personalment crec, que açò de competir en equip, mola mes.

El diumenge erem 5, Ximo, Javi C, Soro, Javi, i Andrés. Dos tigres i tres lleons. Al començar, tot eren bromes, que si els tigres açò, que si els lleons allò. En les primeres rampes cap a la casa Sanchis ja no hi havien bromes. Comencem a apretar les dents. Es formen tres grups. Javi, Soro i Ximo per davant, en mig Andrés i per darrere Javi C. I amb este ordre vam arribar al premi de muntanya. Soro i Javi es van perdre, encara no s'expliquem com. Així que els altres tres vam continuar.
Per la senda que ens du cap a La Quintana, no hi ha res que dir, tots la coneguem, però OJO!!! que les casetes que hi han prop estàn vullguent tallar el camí, fent clots en terra per a que caiguen les bicis, tancant el pas amb reixes penjant cartells amenaçadors, etc...
Després de passar sense complicacions tots els obstàcles, arribem a la font de la Cova Negra, sense els dos que faltàven. Ximo s'en torna cap a casa, obligacions familiars. Continuem Javi C i jo fins a Bellús on ens trobem amb els dos perduts d'abans. Esmorcem.

La tornada. Imagineu-se tres lleons contra un tigre. Que si anem a matxacar-te, que si anem a fer estrategia, que si no podreu contra mi, que si estàs acabat, que si una merda per a vosaltres, etc... Així vam estar tot el camí de tornada fins dalt del port de l'Olleria. Ací els tres lleons (Javi, Soro i Andrés)es van escapar, deixant al tigre (Javi C) desamparat. L'ordre d'arribada al final de l'etapa va ser, Soro, Andrés, Javi i Javi C.
Bona primera etapa, molt atractiva i amena on van quedar clares les intencions de cada equip. Els dos volen guanyar... o no? De moment ventaja per als lleons.

El proper diumenge mes i millor. Estubeny i Sellent.

ATENCIÓ:
A partir del proper diumenge la forma de puntuar per equips serà així: Puntuaràn els 3 primers en muntanya i en el final, independentment de l'equip que siguen. Vol dir que si els tres primers son d'un mateix equip, donç eixos punts aniràn a l'equip, així eixe s'enduria 3+2+1 punts o si entren el primer i el tercer d'un equip, donç s'enduría 3+1 punts... Està clar?
Fent un resum, individualment seria igual que l'any passat i per equips sols es sumaran els punts de muntanya i final. Així serà mes fàcil de dur. Vos ha quedat clar?... Ok, donç a cagar a la via!

ressaca btt - canals

dijous, 22 de setembre del 2011


Ja teniem ganes de que arribara el dia. Este diumenge 25 de setembre comença la nova temporada de la penya amb una competició renovada i diferent a la dels darrers anys.
Hi haurà sols una competició amb dos classificacions. Una per equips i una individual.

En la competició per equips hi hauràn dos grups. Tigres i Lleons. Estos dos grups han sigut formats depenent de la classificació, de l’estat de forma i de l’assistència de l’any passat. Hem intentat fer dos grups que siguen el mes equilibrat possible, a dia de hui.

En la competició individual no cal dir res, ja sabem com funciona.

Igual que l’any passat, en cada etapa hi hauràn punts en la muntanya i en el final. Puntuaràn des del primer fins al vuité. La puntuació será de 8 punts per al primer en cada un dels finals (muntanya i final d’etapa), 7 punts per al segon, 6 per al tercer, 5 per al quart, 4 per al cinqué, 3 per al sisé, 2 per al seté i 1 per al vuité. Estos punts serán tant per a la classificació per equips com per a la individual.

Al final de la temporada, l’equip perdedor pagarà el sopar de final de temporada a l’equip guanyador. En la classificació individual, el guanyador tindrà una camiseta signada per tots els que han participat en la competició.